Starity

Bár Tom Bradyvel randizik, Irina Shayk még mindig azt reméli, hogy Bradley Cooper feleségül veszi

2023. szeptember 17. 04:04   |   Szerző: Four

A modell és a színész több éve szakított, de a modell továbbra is reménykedik a folytatásban.

hirdetés

Irina Shayk továbbra sem tett le arról, hogy egyszer újra Bradley Cooper szerelme legyen. A modellt ugyan az utóbbi hónapokban számos alkalommal fotózták együtt Gisele Bündchen exével, Tom Bradyvel - Shayk nemrég exe, Bradley társaságában nyaralt.

A Page Six forrása szerint ha a modellnek választania kellene a sportoló és a színész közül, akkor gondolkodás nélkül utóbbira voksolna, mert "éveket töltött párkapcsolatban a férfival". 

Augusztus végén Irina olasz vakáción vett részt Bradleyvel, ezen a héten azonban már Brady New York-i lakásába sietve fotózták. 

Egy másik bennfentes szerint a 48 éves színész kezdett féltékeny lenni Tomra, és ezért ment el nyaralni Irinával, de egy újabb forrás kijelentette, Cooper "örül neki", hogy az exe most boldog és támogatja a bimbózó kapcsolatot.

A Page Six szerint a 37 éves modell kivár, de hosszútávra Tommal tervez, ha Cooper nem hajlandó újra összejönni vele. 

A sportoló azonban sokak szerint frissen kilépve a házasságából egyáltalán nem tervez komolyabb kapcsolatot, és inkább kalandozni szeretne,.

Bradyt most nem érdeklik a komoly kapcsolatok. Az első az életében a családja, aztán az üzleti érdekeltségei. Lesznek még más szupermodellek a jövőjében. 

- mesélte egy ismerőse.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek