Starity

Kevin Costner végre megegyezett az exével: meglepő, miben állapodtak meg

2023. szeptember 19. 17:05   |   Szerző: Four

A Yellowstone sztárja nagyon csúnya válást zárt le: hónapokig vitatkoztak a bíróságon.

hirdetés

Kevin Costner hónapokon át csatározott exével, Christine Baumgartnerrel, aki a házassági szerződésben foglaltaknál több pénzt kért tartásdíjként. Az asszony arra hivatkozott a bíróságon, hogy három közös gyerekük ugyanúgy megérdemli a luxus életmódot nála, mint ahogy azt apjuknál megszokták. 

A TMZ információi szerint kedden reggel Baumgartner aláírt egy háromoldalas szerződést, amely szerint az asszonynak több mint 1 millió dollárt, illetve az ügyvédi költségeket is ki kell fizetnie Costnernek, ha megtámadja a leírtakat. 

A szerződésben foglaltak nagyrésze ismeretlen, de annyi biztos, hogy Christine kérvényét, amelyben igényelte, hogy exe fizesse ki az ügyvédi költségeit (kb 850 ezer dollár), végül nem fogadta el a bíróság.

A magazin szerint azonban így is több pénzt fog kapni Costnertől, mint amiben eredetileg, a házassági szerződésben megállapodtak. (A színésznek a júliusban megállapítottak alapján csaknem 130 ezer dollár (kb 45 millió forint) havi tartásdíjat kellett fizetnie.)

Christine májusban, 18 év házasság után adta be a válókeresetet, mint kiderült, abból lett elege, hogy Costner a különböző munkái miatt nagyon kevés időt tölt otthon. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek