Starity

Ariana Grande új szintre emelte a kapcsolatát Ethan Slaterrel

2023. szeptember 21. 16:04   |   Szerző: Four

Az énekesnő idén jött össze kollégájával, már meg is tették a következő lépést.

hirdetés

Ariana Grande és Ethan Slater már össze is költözött, méghozzá New Yorkban, a Daily Mail forrása szerint. Az énekesnő és színész szerelme a Wicked forgatásán jött össze (mindketten házasok voltak ekkoriban), és előbb Slater, nemrég pedig Grande is beadta a válókeresetet. 

A magazin informátora még azelőtt árulta el az összeköltözés hírét, hogy kiderült, Ariana beadta a keresetet. Az illető furcsállta is, hogy Grande ugyan már együtt él új kedvesével, de még mindig nem tette meg  a jogi lépéseket a procedúra megkezdése érdekében. 

Azóta mint kiderült, már az énekesnő is válófélben van, exe, Dalton Gomez azonban az ET informátora szerint nagyon nehezen viseli, hogy két év alatt tönkrement a házassága. 

Dalton teljes erőbedobással a munkájára koncentrál, a szakítás óta keményebben dolgozik mint valaha. Próbálja minél jobban elterelni a gondolatait és pozitív módon elfoglalni magát. Már elkezdett randizni, sok lány legyeskedik körülötte. Nincs még túl az Arianával való kapcsolatán, de mindent elkövet annak érdekében, hogy továbblépjen. 

- mondta az illető az ingatlanmágnásról.

Grande egyik barátja szerint a közvélemény teljesen félreértelmezi Ari és Ethan kapcsolatát:

A viszonyuk nem hasonlít arra, ahogy a nyilvánosság ábrázolja őket. Szimplán csak próbálják privát módon megélni az új kapcsolatukat. 

- mesélte. 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek