Starity

Cindy Crawford: "Nem oké, ahogy Oprah Winfrey bánt velem"

2023. szeptember 27. 04:04   |   Szerző: Four

A szupermodell szerint a műsorvezető borzasztóan bánt vele, amikor elment a talkshow-jába.

hirdetés

Cindy Crawford úgy érzi, Oprah Winfrey nem bánt vele korrekten: a szupermodell az Apple TV+-on debütáló "The Super Models" dokusorozatban mesélt arról, hogy utólag jött rá, a műsorvezető nem volt kedves vele. 

Crawford 1986-ban szerepelt a "The Oprah Winfrey Show" vendégeként, kísérője pedig az Elite Modeling Agency ügynöke, John Casablancas volt. Az adás során Oprah megkérdezte Johntól, hogy "Cindynek mindig ilyen teste volt?", majd ezek után felállította a modellt, hogy jobban szemügyre vehessék a nézők az alkatát. 

Na ezt nevezem testnek

- jelentette ki a műsorban Winfrey, Crawford pedig úgy tűnt, zavarba jött. 

A felvételt visszanézve Cindy bevallotta, akkor úgy érezte, gyerekként bánnak vele. 

Úgy kezeltek, mint egy vagyontárgyat vagy egy gyereket: a szemnek érdekes voltam, a fülnek érdektelen. Ha mai szemmel nézed, Oprah azt kérte, "állj fel, mutasd meg a tested! Mutasd meg, miért vagy érdemes arra, hogy ide kerültél! 

- mondta, majd így folytatta:

Abban a pillanatban nem esett le, de visszanézve azt mondtam magamnak: te jó ég, ez nagyon nem volt oké. Főleg Oprah-tól. 

Habár a műsorvezető nem reagált Cindy kijelentésére, a Mail Online szerint a fent említett felvétel órákkal a dokusorozat megjelenése előtt eltűnt Oprah YouTube csatornájáról.

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek