Starity

Harry Styles új kapcsolatát trollkodják a neten

2023. szeptember 28. 08:08   |   Szerző: SzilviD

X-en (régen Twitter) kezdet el terjedni néhány fotó, amik alapján többen azt feltételezik, hogy Harry Styles és Taylor Russell románca csak kamu.

hirdetés

Harry Styles jelenleg Taylor Russell kanadai színésznővel randizgat, és a párt nemrég egy gyors kávézás közben fotózták le Észak-Londonban. Styles és Russell a pletykák szerint már körülbelül egy hónapja randiznak.

A felszínen minden jónak tűnik kettejük között, de a sasszemű netezők szerint akadnak apróságok, amelyek arra utalnak, hogy az egész csak a show kedvéért lehet. A merész állítások azután hangzottak el, hogy az új szerelmespárt nemrég kéz a kézben szúrták ki Londonban. A netezők X-en (korábbi nevén Twitteren) felhívták a figyelmet arra, hogy Styles és Russell látszólag kézen fogva sétáltak, de az ujjaik nem voltak összekulcsolva, emiatt arra következtettek, hogy az egész kapcsolat csak színlelés, vagy egy jól megtervezett reklámfogás.

Nagyszerű "randizás" Harry Styles és Taylor Russell számára, akik még egymás kezét sem tudják megfogni, lol, amikor elengedte a lány kezét, elfoglalta magát a kávéspohárral. Mindketten szánalmasak (Taylor különösen), a reflektorfény miatt még feltűnőbbé teszik ezt a cirkuszi mutatványt

- írta egy felhasználó X-en.

Eközben egy másik internetező szintén bizonytalan véleményt fogalmazott meg a kapcsolatukról:

Egy "forrás" és tudjuk, mennyire bízhatunk meg bennük, de én valahogy szeretem azt hinni, hogy ez egy talán.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

kapcsolat hamis pr
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek