Starity

Bieber: „Én csak úgy megcsókoltam Jasmine-t”

2010. december 12. 22:10   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már hónapokkal ezelőtt megindult a találgatás, hogy mi történt a kocsiban azon a bizonyos képen. Justin először tagadta a pletykákat, miszerint tényleg megcsókolta Jasmint. Most viszont minden kiderül...

hirdetés
Bieber: „Én csak úgy megcsókoltam Jasmine-t”

A Jasmine VillegasJustin Bieber-sztori folytatódik. Már több pletyka is napvilágot látott arról az egy képről, amin a két sztár félreérthető helyzetben látható. Jasmine már bevallotta, hogy nyár elején járni kezdtek, de mikor felkerült a kép az internetre, rögtön szakítottak. Justin pedig azt állította eddig, hogy nem történt semmi, egyszerűen csak egyszerre fordultak hátra és ezért is látszik úgy, mintha megcsókolná a lányt.


Fotó: TMZ

Az énekes most viszont megcáfolta önmagát, és kitálalt Barbara Waltersnek: „Én csak úgy megcsókoltam őt. Én csak... nem tudom. Én csak megcsókoltam. Ez minden. Ráadásul nem tudtam, hogy bárki is képet készít rólunk. Úgy gondolom, hogy nincs semmi rossz abban, ha megcsókolok egy lányt. Hiszen már 16 vagyok. [...] Nem randevúzunk, csak egy csók volt. Nem szeretnék barátnőt, ebben a korban csak bajom lenne belőle” – nyilatkozta Bieber.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek