Starity

Rendőröket hívtak Britney Spearshez a késes videói miatt

2023. szeptember 28. 20:08   |   Szerző: Four

Aggódtak Britney Spearsért, és rendőröket hívtak, mert az énekesnő késekkel táncolt.

hirdetés

Britney Spearsért nem csak a rajongói, hanem az ismerősei is aggódnak. Az énekesnő legutóbb elég ijesztő videókat posztolt magáról: két nagy konyhakéssel hadonászva táncolt, és bár ragaszkodott hozzá, hogy "nem igazi kések voltak", röviddel utána már kötéssel a karján volt látható a sztár.

Ezt látva egyik ismerőse rendőröket hívott, hogy a hatóságok ellenőrizzék Spears állapotát. 

Dean Worthy rendőrkapitány csütörtökön elárulta, az egyik rendőrtiszt kiment Britney házához - az illető egyébként az utóbbi években többször is foglalkozott már a sztárral - hogy győződjön meg Spears hogylétéről. 

Valaki, aki közel áll Britney-hez, látta a videót, amit posztolt, és nagyon aggódott érte, a mentális egészségéért. 

- mondta Worthy, aki szerint a rendőröket hívó illető a neve elhallgatását kérte, de nem egy egyszerű rajongóról van szó, hanem olyasvalakiről, aki nagyon jól ismeri Britney-t. 

Általában nem reagálunk fanok hívására, akik celebek miatt keresnek minket, csak akkor, ha úgy gondoljuk, tényleg hihetően veszélyes a helyzet. Ugyanakkor ellenőriztük ezt a személyt... és biztosak vagyunk benne, hogy személyesen ismeri Britney-t. 

Amikor a rendőrség kiment Britney kaliforniai házához, beszéltek a biztonságiakkal, akik tudatták velük, hogy az énekesnő "jól van" és "nem történt semmi". 

Nem akarták beengedni a rendőrtisztet, aki fizikailag is látni szerette volna Britney-t. 

- tette hozzá.

Ezek után a rendőrtiszt az énekesnő ügyvédjével beszélt, aki szintén biztosította afelől, hogy a híresség nem áll közvetlen veszélyben. 

Nem történt bűntett, ezért ha nincs bűncselekmény, akkor nem erőszakoskodunk, hogy beléphessünk a házba. Ha valaki önmagára veszélyes, az nem bűntett. Úgy gondolom, elvégeztük a feladatunkat azzal, hogy reagáltunk, kimentünk és beszéltünk két olyan emberrel is, aki közel áll Britney-hez és kielégítő választ adtak arra, hogy jól van. 

- nyilatkozta a hatóság. 

A Page Six egyik forrása szerint Britney "szándékosan provokálni akarta" a követőit, és a táncos videóit szimplán Shakira legutóbbi előadása ihlette. Emellett az énekesnő "továbbra is bontogatja a szárnyait" a gyámság eltörlése után. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek