Starity

Travis Kelce exe halálos fenyegetéseket kap, amiért figyelmeztette Taylor Swiftet

2023. szeptember 29. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Az NFL-sztár, Travis Kelce volt barátnője, Maya Benberry halálos fenyegetést kapott, miután figyelmeztette Taylor Swiftet a sportoló hűtlenségére.

hirdetés

Maya Benberry Travis Kelce exe állítása szerint Kelce hűtlen volt hozzá a kapcsolatuk alatt. Most, hogy Taylor Swift találkozgatni kezdet a sportolóval, kötelességének érezte, hogy figyelmeztesse a megcsalás lehetőségére. De ez nem mindenkinek nyerte el a tetszését, néhány Swiftie keményen nekiment az exnek. 

Benberry szerint Travis Kelce "csaló" és "nárcisztikus", aki nem fog megváltozni. Miután hangot adott véleményének, megérkeztek az online zaklatók, és néhány halálos fenyegetést is kapott. 

A Swiftie-k agresszívak, nagyon negatívak, nagyon álszentek. Meghökkentő a számomra, hogy valaki, akit pozitívnak és nagyon kedvesnek tartok, ilyen negatív és dühös rajongótáborral rendelkezik

- mondta Benberry. 

Hozzátette, hogy semmi gondja Swifttel, a rajongók mégis "olcsónak," "irigynek" és "mellékesnek" titulálták. Benberry kitart álláspontja mellett, mondván, hogy ő nem "irigy vagy keserű". Sőt, elismeri, hogy Swift gyönyörű és sikeres, de ők ketten két különböző világban élnek.

Benberry szerint Kelce megpróbálja őt "keserűnek, hazugnak vagy téveszmésnek" beállítani.  Illetve megkérdőjelezte az exbarátja érzéseinek "eredetiségét" is, mivel "sokat nyilatkozik a médiának."

via Radar Online

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek