Starity

Austin Butler két szerepet is elhalászott Harry Styles orra elől

2023. szeptember 30. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Harry Styles az utóbbi időben a filmes karrierjét is elkezdte építgetni. Emiatt több castingra is elment, de két szerepet is Austin Butler kapott meg helyette.

hirdetés

Harry Styles 2017-ben a Dunkirk című filmben mutatkozott be, mint színész. Azóta pedig több nagy szerepet is magáénak tudhatott. Bekerült a Marvel-univerzumba, szerepelt a Nincs baj, drágám illetve A rendőröm című filmekben. Azonban volt még néhány szerep, amire pályázott, de végül nem őt választották ki rá, ezekből pedig kettő Austin Butler happolt el előle.  

Austin Butler Oscar-jelölést kapott Elvis Presley megformálásáért Baz Luhrmann Elvis című filmjében. Styles először a zenei háttere miatt kézenfekvő választás volt a szerepre, és megerősítették, hogy versenyben volt érte. 

Luhrmann azonban azért nem választotta ki az énekest, mert már popikonnak tartotta: 

Harry igazán tehetséges színész. Dolgoznék vele valamin... Az igazi probléma Harryvel az, hogy ő Harry Styles. Ő már egy ikon.

A másik szerep, amiért megmérkőzött Butlerrel Feyd-Rautha karaktere a Dűne második részében. A New York Times riportere határozottan állította, hogy egy időben Styles neve is felmerült a szerepre. 

Azt tweetelte, hogy "tudom, hogy Harry Stylest és Tye Sheridant is kinézték erre a szerepre". Hivatalosan azonban a hírt nem erősítette meg sem Styles, sem Denis Villeneuve, a rendező. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek