Starity

Jenna Ortega nagyon meglepte a rajongóit

2023. október 01. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Jenna Ortega posztolt egy videót, amiben kivit eszik. Ez nem lenne éppen különleges, de a fiatal színésznő a gyümölcs héját is elfogyasztja, amin nehezen tudnak túllépni a rajongók.

hirdetés

Jenna Ortega sokkolta az embereket azzal, hogy hogyan eszi a kivit. Szeptember 25-én a Wednesday sztárja Instagram Storyjában osztott meg egy videót, amelyen a kis zöld gyümölcsöt nassolja, úgy, hogy a héját is elfogyasztja.

Ortega almaként harapott bele a kivibe, és a rajongók a közösségi oldalakon osztották meg aggodalmukat. Az egyik felhasználó azt írta:

Traumatizált, ahogy Jenna Ortega kivit eszik.

Egy másik pedig ezt írta:

Éppen néztem, ahogy Jenna Ortega úgy eszik egy kivit, mint egy almát, és bárcsak visszatérhetnék oda, amikor még nem tudtam, hogy ilyen létezik.

Bár egyesek kissé szokatlannak találják azt, ahogy Ortega a kivit eszi, valójába egészségügyi szempontból teljesen rendben van, sőt, néhány előnye is. A WebMD szerint a kivi barna héja ehető, és magas antioxidánsokat, például C-vitamint tartalmaz a szív egészségének erősítésére és a gyulladások leküzdésére, valamint az emésztést elősegítő rostokat is. A héját általában nem eszik meg az állaga miatt, de Ortega nyilvánvalóan nem bánja.

via Yahoo!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek