Starity

Ezért nem mutatta be új szerelmét a gyerekeinek Brad Pitt

2023. október 04. 14:02   |   Szerző: Four

A híresség jóideje együtt van Ines de Ramonnal, de még nem mutatta be a gyerekeinek a szerelmét.

hirdetés

Brad Pitt még vár azzal, hogy bemutassa új szerelmét hat gyerekének.

Az 59 éves színész tavaly november óta randizik Paul Wesleye exével, Ines de Ramonnal, az ékszertervező azonban még nem találkozott a 22 éves Maddoxszal, a 19 éves Paxszal, a 18 éves Zaharával, a 17 éves Shiloh-val és a 15 éves Vivienne-nel és Knoxszal. 

Nem azért, mert nem szereti Inest, hanem mert biztos akar lenni benne, hogy hosszútávra szól ez a kapcsolat, mielőtt megtenné ezt a nagy lépést. 

- jelentette ki az Us Weeky forrása. 

Az illető szerint Ramon és Pitt kapcsolata ennél szorosabb nem is lehetne, és Inest teljesen elfogadták Brad közeli barátai is. Ugyanakkor a színész "nem szeretné erőltetni a dolgokat", inkább abban bízik, hogy "természetesen alakul Ines és a gyerekek kapcsolata". 

Pitt nagyon elővigyázatos a magánéletével kapcsolatban: ismerőse szerint bár több nővel is randizott az utóbbi pár évben, de eddig egyiküket se mutatta be a csemetéinek. Ennek a döntésnek köze lehet ahhoz is, hogy a színész még mindig küszködik a válásával: 2016-ban, 12 közös év után elvált Angelina Jolie-tól, és bár a válás 2019-ben hivatalossá vált, a két színész még mindig pereskedik a gyermekfelügyelet és a közösen szerzett vagyon kapcsán.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek