Starity

Újabb híres színész nézte ki magának Gigi Hadidot: Bradley Cooper lesz a befutó?

2023. október 07. 13:01   |   Szerző: Four

Alakul valami a két híresség között, lehet, hogy Gigi új szerelemre talált.

hirdetés

Bradley Cooper és Gigi Hadid együtt vacsorázott! A színészt és a modellt csütörtökön kapták lencsevégre, és a Daily Mail fotói alapján úgy tűnik, nagyon kényelmesen érezték magukat egymás társaságában. 

A magazin szerint szerint a New York-i Via Carota étteremben kaptak be pár falatot, majd pedig együtt, egy autóval hagyták el a helyszínt. 

Cooper legutóbb Huma Abedin politikussal randizott: a tavalyi Met-gálára együtt érkeztek, de hamar véget ért köztük a szerelem. Ezt megelőzően Irina Shayk modellel élt kapcsolatban négy évig, született egy kislányuk, Lea De Seine. 

A két sztár nagy egyetértésben neveli a kicsit, és bár jelenleg nem alkotnak egy párt, időről-időre felröppen a hír, hogy újra összejöttek. Idén nyáron például együtt nyaraltak, és a vakációról Shayk félmeztelen fotókat osztott meg. Irina egyesek szerint továbbra is abban reménykedik, hogy Cooper feleségül veszi, és egy családként élhetnek. 

Hadid tavaly ősszel Leonardo DiCaprióval keveredett rövid viszonyba, de a románc pár hónap után kifulladt, és azóta a színész új kiszemeltet talált: Victoria Ceretti modellel randizik. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek