Starity

Phoebe Dynevor majdnem elszalasztotta Daphne szerepét a Bridgertonból

2023. október 09. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Phoebe Dynevor bevallotta, hogy már majdnem feladta az álmát, hogy színésznő legyen, amikor megkapta Daphne szerepét a Bridgertonban.

hirdetés
Phoebe Dynevor majdnem elszalasztotta Daphne szerepét a Bridgertonból
Fotó: Netflix / Bridgerton

Phoebe Dynevort a Bridgerton-rajongók jól ismerik Daphne Basset (Bridgerton) szerepéből. A színésznő két évadon keresztül szerepelt a Netflix sorozatában. Dynevor azonban most elmesélte, hogy majdnem feladta a színészi karrierjét, mielőtt megkapta Daphne szerepét.

Az Elle-nek adott interjújában a színésznő elmondta, hogy 2019-ben Angliából az Egyesült Államokba költözött, hogy színésznő legyen. Miután azonban nem sikerült jelentősebb szerepeket elcsípnie, úgy döntött, hogy hazatér, és még repülőjegyet is foglalt.

Azonban az ügynöke még időben felhívta egy meghallgatással kapcsolatban Shonda Rhimes Bridgerton-adaptációjához, ő pedig úgy döntött, hogy elhalasztja az utazást, és egyből visszafordult a megpakolt bőröndjével. 

Betsy Beers, a Bridgerton egyik vezető producere az Elle-nek elárulta, hogy "nagyon nehéz volt megtalálni a megfelelő Daphne-t", de Dynevor első meghallgatását követően a producerek tudták, hogy ő lesz a főszereplőjük.

Phoebe-ben azonnal megláttuk. Hihetetlen képessége volt arra, hogy egyszerre testesítse meg a régenskorszaki Anglia merev szabályait, és egy olyan hősnővé váljon, akivel mindannyian azonosulni tudtunk

- magyarázta Beers.

via Bustle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek