Starity

Ariana Grande komoly feltételeket szabott az exének

2023. október 10. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Ariana Grande válási egyezséget kötött Dalton Gomezzel, a volt férjének számos szabályt kell betartania.

hirdetés

Múlt héten jelentették be, hogy Ariana Grande megegyezett a Dalton Gomezzel a válásról, most pedig újabb részletek derültek ki arról, hogy mi is szerepel az egyezségben. 

Mindketten 2023 szeptember közepén adták be a válókeresetet, hónapokkal azután, hogy véget vetettek a házasságuknak. Grande és Gomez házassági szerződést kötöttek, így elég könnyen megoldották a válás részleteit.

Gomez házastársi támogatás helyett egy, nagy összegű kifizetést kap, és több szabályt is be kell tartania, amik leginkább az énekesnőt védik. 

Gomez, amikor aláírta a szerződést lemondott az állandó támogatásról, ami akkor sem jár neki, ha egészségügyileg vagy anyagilag szüksége lenne rá. Grande-nak ki kell fizetnie a 6 millió dolláros jelzáloghitelüket, de a ház eladásából származó bevételt meg kell osztani a férfival fele-fele arányban. 

Az énekesnő megtarthatja az autóit, ruháit, ékszereit, különféle személyes tárgyait, az otthonukban található bútorokon és berendezési tárgyakon pedig osztoznak. 

Gomez nem hozhat nyilvánosságra semmilyen, az otthonukban készült fotót vagy videót (egyébként Grande sem). Illetve az egykori pár megállapodott abban, hogy "nem adnak interjút, nem írnak, nem jelennek meg a másik féllel kapcsolatban, nem segítenek és nem működnek együtt semmilyen könyv, cikk, interjú, műsor vagy bármilyen más produkció vagy kiadvány előkészítésében vagy bemutatásában".

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek