Starity

Ryan Reynolds: "A napom legszebb része, amikor elkísérem a gyerekeimet iskolába"

2023. október 10. 16:04   |   Szerző: Four

A színész bevallotta, hogy milyen elvek szerint neveli Blake-kel a négy gyermekét.

hirdetés
Ryan Reynolds: "A napom legszebb része, amikor elkísérem a gyerekeimet iskolába"
Fotó: vancityreynolds/Instagram

Ryan Reynolds számára prioritást élvez a gyerekei mentális egészsége.

A színész a "Bring Change to Mind Revels & Revelations" eseményén mesélt arról, hogy milyen elvek szerint neveli négy, Blake Lively-val közös gyermekét. 

Szerintem nagyon sokat jelent, ha bármiről tudtok beszélgetni a gyerekekkel. Őszinte vagyok, amikor azt mondom, nagyon érdekel, mi történik velük egy nap.

 - mondta People-nek. Reynolds és felesége azt is nagyon fontosnak tartja, hogy a gyerekek életének már most komoly része legyen az önismeret. 

A napom legszebb része, amikor elkísérem őket iskolába, és aztán amikor hazahozom őket. Szerintem szülőként most már sokkal tudással vagyunk felszerelkezve a gyereknevelést tekintve, mint az én gyerekkoromban. Ma már minden teljesen más, az emberek sokka inkább tisztában vannak önmagukkal. És ez az, amit leginkább szeretnénk átadni a gyerekeinknek: nem kötelező mindig örülni, vagy valamilyennek lenni. Egyszerűen csak légy tisztában önmagaddal és próbálj befogani mindent. 

- mesélte. 

A hírességnek négy gyermeke született Blake-től: a 8 éves James, a 7 éves Inez, a 4 éves Betty és az idén érkezett kicsi, akinek nem tudni a nevét. A színésznő egyébként nemrég ünnepelte a 36. szülinapját, amelynek kapcsán Reynolds nagyon romantikus szavakkal köszöntötte. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek