Starity

Ryan Reynolds a mentális egészségéről vallott: "Nem mindig rózsás a helyzet"

2023. október 12. 10:10   |   Szerző: Four

A színész a mentális egészség világnapja alkalmából vallotta be, hogy bizony neki is gondja van időnként.

hirdetés

Ryan Reynolds New Yorkban vett át díjat a 11. "Bring Change to Mind's" gálán, amelyet egy Glenn Close által alapított, a mentális egészséget támogató nonprofit szervezet rendezett. 

A 46 éves színész a Page Sixnek úgy nyilatkozott, neki is megvannak a harcai a mentális egészsége fenntartása érdekében:

Nem mindig rózsás a helyzet, hogy őszinte legyek. Megvannak a saját kis rituáléim, amelyek segítenek abban, hogy két lábbal álljak a földön és hogy az agyam ne kezdjen el kontroll nélkül pörögni. Néha nagyon jó vagyok ebben, néha annyira nem.

- mesélte. 

A színész elárulta, amint tudatosul benne, hogy épp mélyrepülésben van a lelki egészsége, meditálni szokott, és megpróbál időt szakítani saját magára. 

Hajlamos vagyok túlvállalni magam, amikor ilyen van. Tudatában vagyok ennek, és próbálom kordában tartani, amennyire lehet. 

Reynolds egyébként korábban már beszélt róla, hogy szorongással küzd, és hogy a tévés interjúk előtt általában attól rettegett, hogy "elhányja magát". 

Egész életemben szorongással küzdöttem. És tudjátok, úgy érzem, hogy két része van a személyiségemnek. Amikor elmentem mondjuk David Letterman műsorába, nagyon ideges voltam. Emlékszem, a backstage-ben álltam a függöny mögött, és azt gondoltam: "Én itt meghalok, szó szeint. Szétnyílik a függöny, és én összehányom magam". Vagy, hogy valami más borzasztó fog történni. 

- emlékezett vissza, és így folytatta:

De amint szétnyílt a függöny - és ez a munkám során is így van sokszor - olyan, mintha egy másik fickó átvenné a helyemet. Azt mondja, "menni fog, menő vagy." Érzem, hogy lelassul a szívverésem, egyenletes lesz a légzésem, és amikor kimegyek, már egy másik ember vagyok. Aztán amikor visszajövök az interjúról, azt gondolom, bárcsak én lehetnék ez a srác!

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek