Starity

20 év van köztük, de sok a közös bennük - alakul Gigi Hadid és Bradley Cooper románca

2023. október 12. 21:09   |   Szerző: Four

Gigi és Bradley az utóbbi időben sokat van együtt, kiderült, miért találtak egymásra.

hirdetés

Gigi Hadid és Bradley Cooper sok közös tulajdonsággal rendelkezik ismerőseik szerint: a két híresség egyre több közös programot szervez, például a múlt hétvégét is együtt töltötték. 

A Page Six forrása azt állítja, habár kereken 20 év korkülönbség van köztük, mégis nagyon egy hullámhosszon vannak, és közös pont például, hogy mindkettejüknek kislánya van. 

Mindketten szingli szülők, és nagyon hasonló a humoruk. 

- mesélte róluk egy ismerősük, aki hozzátette, egyelőre Gigi egyáltalán nem tervezi, hogy bemutatja kislányának a színészt.

Még túl korai megállapítani, merre tartanak. Egyelőre nem komoly a dolog, de megvan a vonzalom. Bradley hívta el randizni Gigit, akinek egyértelműen tetszett ez, és izgatott lett. 

- mondta. 

A páros érdekessége, hogy Cooper exe, Irina Shayk mutatta be őket egymásnak, mert sok közös barátjuk van, és egyesek szerint Giginek már régóta tetszett a színész. 

A modell Bradley-t megelőzően Leonardo DiCaprióval randizott, akiről szintén azt állították, hogy nagyon hasonlít a humora Gigiéhez - de a románc pár hónap után egyszerűen kifulladt. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek