Starity

Megérkezett a Szép szörnyeteg

2010. december 13. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A High School Musical sztárjának filmje jövő évben, pontosabban 2011. március 18-án kezdi meg hódító útját az észak-amerikai mozikban, ugyanis a CBS Films 8 hónappal későbbre tette a premiert.

hirdetés
Megérkezett a Szép szörnyeteg

Vanessa a filmben egyébként Alex Pettyfer partnere, akit leginkább a 001 – Az első bevetés című akciófilmből ismerhetünk. A filmben egyébként szerepet kapott még az Olsen testvérek közül Mary-Kate Olsen, illetve szerepel benne az Így jártam anyátokkal című vígjáték főszereplője, Neil Patrick Harris is.

Kyle Kingson (Alex Pettyfer) szinte tökéletes fiatal srác: jól néz ki, intelligens, sportos, és nagy lehetőségek előtt áll. Mindezek mellé azonban kegyetlen és erőszakos, előszeretettel bántalmazza és alázza meg csúnyább, esetlenebb társait. Amikor egy osztálytársnőjét, Kendrát meghívja az iskolabálba és ott mindenki előtt leégeti, a lány (Mary-Kate Olsen) bosszút fogad ellene, és egy varázslatot bocsát rá; Kyle külseje rettenetes változáson megy át, arca és teste immár inkább hasonlít szörnyetegre, mint emberi lényre. Amikor felismerhetetlen külsejével a lányhoz rohan segítségért, az elárulja neki, hogy egyetlen esélye van kiszabadulni az átok alól: ha valaki így, ebben a formában is beleszeret…

Nem mellesleg a színész-énekesnő most leginkább filmeket forgat. A zenei karrierjét egy időre parkolópályára állította.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek