Starity

Katy Perry támogatja egykori ősellensége, Taylor Swift új kapcsolatát

2023. október 17. 05:05   |   Szerző: Four

A két énekesnő régen nagyon összeveszett, de most már újra baráti kapcsolatot ápolnak.

hirdetés
Katy Perry támogatja egykori ősellensége, Taylor Swift új kapcsolatát
Fotó: katyperry/Instagram

Olivia Wilde nem igazán örül annak, hogy Taylor Swift összejött Travis Kelce-vel, de Katy Perry viszont egyenesen odavan értük. 

Az énekesnő egy a párt ábrázoló fotóhoz kommentelte oda, hogy ő maga is összehozta volna a két hírességet. Swift rajongói szerint pedig "a futballcsapat kapitánya és a bálkirálynő" hasonlat illik leginkább rájuk, illetve volt, aki David és Victoria Beckhamhez hasonlította őket. 

Perry jóváhagyása öt évvel azt követően jött, hogy a két énekesnő hosszas adok-kapok után kibékült. Katy és Taylor éveken át vitázott azon, hogy utóbbi szerint Perry "megpróbálta szaboltálni a koncertturnéját azzal, hogy elhalászta a háttértáncosait". 

Swift 2014-ben nyíltan számonkérte Perryt a Rolling Stone interjújában, mire az "báránybőrbe bújt Regina George-nak" nevezte az énekesnőt - mindemellett számos egymásnak címezett, odamondogatós dal is született abban a korszakban. 

2018-ban azonban Katy elküldött Taylornak egy olajágat a béke jelenként, és végül sikerült maguk mögött hagyniuk az ellenségeskedést. 

Rájöttem, hogy mennyi közös van bennünk. Talán ha öt ember van, akivel ugyanazokat a beszélgetéseket le tudom folytatni, mint vele, és aki megérti az álláspontomat. 

- utalt óriási sikereikre Perry. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek