Starity

Az éhezők viadala készítője szerint ezt a nagy bakit követte el a forgatás során

2023. október 17. 07:07   |   Szerző: Four

A rendező elárulta, ma már teljesen máshogy csinálna egy bizonyos dolgot a filmekkel kapcsolatban.

hirdetés

Egy dolgot biztosan másképp csinálna Francis Lawrence, ha visszaforgathatná az idő kerekét. Az éhezők viadala-filmek rendezője bevallotta, megbánta, hogy két részre osztotta az utolsó filmet (Az éhezők viadala: A kiválasztott), amelynek így az első része 2014-ben, a második pedig egy évvel később debütált a mozikban. 

Teljesen megbántam. Nem vagyok benne biztos, hogy mindenki más is, de én egyértelműen. Visszagondolva rájöttem - meghallva a fanok haragját, a kritikákat -, hogy frusztráló lehetett nekik. Meg tudom érteni. 

- jelentette ki a People-nek. 

Egy sorozatnál ha az epizód valami hihetetlen fordulattal végződik, akkor egy hetet kell várnod, vagy akár rögtön meg is nézheted a következő részt. De az, hogy egy évig várattam az embereket, úgy érzem, gonosznak tűnt, pedig nem volt az. Nem ez volt a szándékunk. 

A rendezőnek most van lehetősége kiköszörülni az általa vélt csorbát: az ő neve fémjelzi Az éhezők viadala előzményfilmjét, az Énekesmadarak és kígyók balladáját, amely idén novemberben jelenik meg. 

A Suzanne Collins azonos című regénye alapján készült alkotás egyébként rekordhosszúságú lesz: két és fél órás élményre kell számítania a rajongóknak. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek