Starity

Taylor Swift és Travis Kelce „nagyon boldogok” egy bennfentes szerint

2023. október 17. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Taylor Swift és Travis Kelce a napokban többször is randizni ment, és kézen fogva fotózták őket. Most egy forrás, aki a helyszínen tartózkodott, megszólalt a kapcsolatukról.

hirdetés

Az utóbbi hetekben mindenki Taylor Swift és Travis Kelce kapcsolatáról beszélt. A friss párt már kézen fogva is fotózták, ahogy romantikus vacsorára siettek. Nagyon jól érezték magukat az SNL 49. évadának szombati, New York-i premierjének afterpartyján.

Taylor és Travis egész este ott voltak, és mosolygósak voltak, nagyon boldogok

- mondta a forrás a People-nek.

Annyira beszédesek voltak. Nagyon viccesek. Minden egyes emberrel beszélgettek a teremben, aki hozzájuk szólt. Szuper lazák voltak. Szuper kedvesek, szuper boldogok

- tette hozzá a bennfentes, megjegyezve, hogy Swift és Kelce hajnali 4-ig maradtak a partin.

A forrás azt is mondja, hogy a pár határozottan nem volt szégyenlős. Amikor elkeveredtek egymástól, akkor is folyton figyeltek egymásra, Kelce állítólag többször is megkérdezte Swiftet, hogy jól van-e. 

Odament hozzá és megérintette, a kezét a hátára tette, vagy a derekára, aztán adtak egymásnak egy csókot, majd visszamentek beszélgetni, bárkivel is beszélgettek. Teret adtak egymásnak, hogy beszélgessenek más emberekkel is a szobában.

A forrás szerint Swift nagyon jól érezte magát, és Kelce igazi úriembernek tűnt. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek