Starity

Jada Pinkett Smith barátai besokalltak a színésznő bonyolult magánéletétől

2023. október 18. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő magánélete kész káosz, szerint mást állít, mint ahogy valójában él.

hirdetés
Jada Pinkett Smith barátai besokalltak a színésznő bonyolult magánéletétől
Fotó: jadapinkettsmith/Instagram

Jada Pinkett Smith káoszos magánéletét már a barátai sem tudják követni. A színésznő meglepő bejelentést tett új "Worthy" című életrajzi könyve kapcsán: elárulta, hogy ő és Will Smith tulajdonképpen már hat éve külön élnek, dacára annak, hogy a vörös szőnyeges eseményekre általában együtt érkeztek. 

Ezek után viszont furcsa nyilatkozatokat tett - Jada több interjúban is kijelentette, hogy ennek ellenére Will "továbbra is a pasija", és hallani sem akar arról, hogy elváljanak. Sőt, a Today műsorában egyenesen közölte, "tudja, hogy egy nap újra együtt fognak élni" és "soha nem fogja elhagyni Willt". Ugyanebben az interjúban egyébként azt is elmondta, hogy "egyke gyerek, mindig is szerette az egyedüllétet és jelenleg is nagyon élvezi, hogy egyedül élhet", illetve hangsúlyozta, hogy "nem akarja határok közé szorítani a kapcsolatukat". 

A színésznő ismerősei azonban nehezen viselik ezeket a furcsa megnyilatkozásokat, és a Daily Mail szerint örülnének neki, ha Pinkett Smith végre döntene: vagy váljon el Willtől, vagy valóban kezdjenek el ismét párként viselkedni a magánéletükben. 

Jada barátai és ismerősei már mondták neki, hogy döntsön végre. Mindenki úgy érzi, hogy két narratívát lebegtet, ami eléggé zavaró, tekintve, hogy a való életben ő és Will külön élnek, és nincs esély rá, hogy újra boldog pár legyenek. Senki nem érti, hogy Jada miért mond mindig mást, a menedzsmentje pedig azt javasolja neki, hogy ne adjon több interjút. 

- mesélte egy bennfentes. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek