Starity

Kourtney Kardashian újabb részletet árult el a babája életmentő műtétjéről

2023. október 18. 23:11   |   Szerző: Four

A reality sztár a negyedik gyermekével várandós, és életmentő műtétet kellett végrehajtani a babán.

hirdetés

Kourtney Kardashian örökké hálás lesz, hogy babája túl van az életveszélyen. A várandós reality-sztárról nemrég írtuk meg, hogy életmentő műtétet kellett végrehajtani születendő gyermekén - emiatt Travis Barker meg is szakította a Blink 182 turnéját, hogy Kourtney mellett lehessen.

Kardashian a Vogue-nak újabb részleteket árult el az ijesztő helyzetről, kiderült például, hogy az ultrahang mentette meg a pici életét.

Ez az élmény felnyitotta a szemem, és egy teljesen új terhességet ismertem meg, amit egyszer sem tapasztaltam a múltban. Nagyon ijesztő volt. 

- mondta. 

Kourtney hozzátette, azért is nagyon hálás, hogy volt lehetősége az átlagnál több ultrahangot kérni - hivatalosan ugyanis két alkalmat fedez az egészségbiztosító.

Mindig nagyon szerencsés voltam, hogy több dolgot vehettem igénybe, mint a biztosító által előírt, és az egyik ilyen ultrahang megmentette a gyerekem életét.

- árulta el.

A piciről egyébként annyit lehet tudni, hogy kisfiú, és a reality-sztár egyma már törölt posztban lehetséges, hogy elárulta a nevét.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek