Starity

Jennifer Lopez kibírhatatlan

2010. december 13. 16:04   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnőt körülvevő stábtagok egyre több panasszal illetik a dívát. Sokak szerint túlzásba viszi maximalizmusát.

hirdetés
Jennifer Lopez kibírhatatlan

Az énekesnő kollégái egyre többet panaszkodnak a dívára: „Énekesnőnek és színésznőnek remek. Gyönyörű, szexis nő, és senki sem öltözködik olyan stílusosan, mint ő. Mégis jobb volt, amíg csak a lemezeiről meg az újságokból ismeretem” – nyilatkozta az American Idol egyik stábtagja.

Jennifer Lopez már a felkérés elfogadása előtt hosszú listát küldött a műsor szervezőinek – külön öltözőt, szépségszalont és saját szépítőcsapatot rendelt – s egy régi munkatársa is azt állítja róla, hogy fárasztó a közös munka, JLo ugyanis egyszerűen kibírhatatlan.

Egy másik stábtag szerint az énekesnőt minden egyes elérzékenyülése után újra és újra ki kell sminkelni, emiatt akár egy-egy órát is állhat a forgatás.

„Sosem értettem, miért tartanak dívának. Hiszen pontosan tudom, honnan jöttem, ma is ugyanaz a szegénynegyedben felnőtt, egyszerű lány vagyok, és úgy is viselkedem. Az pedig, hogy a munkámban a tökéletességre törekszem, nem szeszély, hanem az elvárható maximalizmus” – mondta Lopez. A kollegái szerint viszont túlzásba viszi maximalizmusát, és nem is értenek egyet a nyilatkozat szerénységével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek