Starity

Hivatalos: jön az Édes magnóliák 4. évada!

2023. október 20. 20:08   |   Szerző: Four

A Netflix továbbra is követi a barátnők sorsát, jön az Édes magnóliák új évada!

hirdetés
Hivatalos: jön az Édes magnóliák 4. évada!
Fotó: sweetmagnoliasnetflix/Instagram

Jó hír érkezett az Édes magnóliák rajongóinak! A Netflix úgy döntött, továbbra is nyomon követi a főszereplő három barátnő sorsát, így bekérte a negyedik évadot. 

A csatorna csütörtökön jelentette be a nagy hírt, azt követően, hogy már júliusban megjelent a harmadik évad, a produkció sorsa azonban idáig ismeretlen volt. 

Mint kiderült, a Netflix mindig is tervezte a sorozat folytatását, a hollywoodi írói sztrájk miatt azonban eddig nem nyilatkoztak az Édes magnóliák jövőjéről. 

A Sherryl Woods regénye alapján készült sorozat főszereplői JoAnna Gracia Swisher, Brooke Elliott és Heather Headley, emellett Chris Klein és Jamie Lynn Spears is megjelenik a produkcióban. 

A Netflix szinopszisa szerint az Édes magnóliák három jóbarátnő: Maddie (Swisher), Dana Sue (Elliott) és Helen (Headley) életének fordulatait követi a bájos dél-karolinai városkában, Serenityben. 

A csatorna egyébként többek között két másik népszerű sorozat folytatására is igent mondott: a Virgin River és a Ginny & Georgia új évada is készül.

via Daily Mail  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek