Starity

Austin Butler elárulta, miért volt érdekes számára a Dűne

2023. október 24. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Austin Butler csatlakozott a Dűne stábjához a film folytatására. Az őrült Feyd-Rautha Harkonnent fogja eljátszani a második részben.

hirdetés

Feyd-Rautha Harkonnen Vlagyimir Harkonnen báró fiatalabb unokaöccse és örököse, kegyetlennek, árulónak és ravasznak ábrázolják a könyvekben, bár nem annyira, mint a nagybátyját. Austin Butlerrel interjút készített a színésztársa, Josh Brolin, aki arról kérdezte, hogy milyen érzés volt, ezt a szerepet megformálni. 

Milyen érzés volt a Dűnén dolgozni? Ideges voltál? Izgatott?

- kérdezte Brolin.

Mindig ideges vagyok. Mindig hihetetlen nyomást érzek. Ezt már 12 éves koromban is éreztem. Még ha az anyag nem is követeli meg, úgy érzem, hogy a lehető legjobbat kell nyújtanom. Ez megszabja a mércét, és akkor mindig attól félek, hogy valamit elhibázok. A Dűne esetében érdekes volt, mert találkoztam Denis [Villeneuve] rendezővel, nagyon jól kijöttünk egymással, és elkezdtünk beszélgetni a karakterről. Akkor még nem is volt forgatókönyvünk, de ahogy elkezdtünk beszélgetni Feydről, a fantáziám elkezdett beindulni, és érezni kezdtem a kihívás rémületét. Ez az, ami most is vezérel, ha egy szerepről van szó: Mitől félek igazán?

- felelte Butler. 

Hozzátette, hogy az Elvis is félelmetes kihívás volt a számára, állandóan azt kérdezgette magától, hogy elég jó-e. 

Az volt az izgalmas a Dűnében, hogy teljesen más volt, mint bármi, amit eddig csináltam. És hihetetlenül különbözött az Elvistől.

via Interview Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek