Starity

Újabb karakter kezd gyilkolászni a Micimackó-horror folytatásában

2023. október 24. 11:11   |   Szerző: SzilviD

2023 egyik legtöbbet emlegetett horrorja vitathatalanul a Micimackón alapuló, Micimackó: Vér és méz volt. Óriási siker lett, így hamarosan érkezik a folytatás.

hirdetés
Újabb karakter kezd gyilkolászni a Micimackó-horror folytatásában
Fotó: Micimackó: Vér és méz

Rhys Frake-Waterfield író és rendező interjút adott a Varietynek, amiben többek között a Micimackó: Vér és méz második részéről is mesélt. 

Azt akarom, hogy nagyon-nagyon őrültek legyenek. Ezúttal egy jellegzetes fegyvert adtam Micimackónak [...] Az egyik kulcsfegyvere ebben a medvecsapda, ami nagyon passzol a karakteréhez. Így hát csináltunk egy igazán borzasztót, ijesztőt

- árulta el a rendező, aki azt is hozzátette, hogy most sokkal könnyebb dolga volt, mert sokkal nagyobb volt a költségvetés. Az új filmben pedig körülbelül háromszor annyi haláleset lesz, mint az eredetiben. Számítása szerint az első filmben több mint 30 volt, tehát ez egy órási szám.

Korábban nem használhattam Tigrist, mert akkor még nem lehetett jogszerűen. De az ő figurájára 2024. január 1-jén szintén lejárnak a jogok, a film pedig egy hónappal később jelenik meg

- mondta. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek