Starity

Kris Jenner elárulta, miért csalta meg Robert Kardashiant

2023. október 26. 20:08   |   Szerző: Four

Élete egyik legnagyobb hibájának tartja, hogy megcsalta a gyermekei apját.

hirdetés

Khloe Kardashian kifaggatta a családi realityben az édesanyját: arra volt kíváncsi, mi játszódott le Krisben, amikor egykori férjét, Robert Kardashiant megcsalta Bruce Jennerre.

Mi volt a fejedben, amikor hűtlen voltál? Amikor ezt megtetted apával, miközben négy gyereked volt? Tudom, hogy fiatal voltál...

- érdeklődött Khloe. 

Kris elmagyarázta, hogy "fiatal volt és éretlen" emiatt pedig "nem számolt a tettei következményével". (Kris 1978-tól 1991-ig volt az idősebb Robert Kardashian felesége, és 1990-ben ismerte meg Bruce Jennert, akivel egy évvel később összeházasodott, 2014-ben pedig elváltak. 2015-ben Bruce felvállalta, hogy transgender és megváltoztatta a keresztnevét Caitlynre.)

Khloe tovább faggatózott, arra volt kíváncsi, hogy mit tett az apja, amelynek következtében Kris elkezdett félrekacsintgatni. 

Nem tudom, mert nagyszerű apa volt és férj, és azt hiszem, belekerültem egy olyan helyzetre, amelyről azt gondoltam, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb, majd elkövettem egy hatalmas hibát. Ezt bánom életemben a legjobban. Nem vagyok büszke arra, ahogy akkoriban viselkedtem, de tudod mit? Minden okkal történik. Tényleg úgy élem az életem, hogy Isten útjai kifürkészhetetlenek, és ha nem történik meg mindez, akkor sosem született volna meg Kendall és Kylie.

- mondta Kris. 

Kris ezek után óva intette Khloe-t attól, hogy minden kapcsolatot megszakítson csalfa exével, Tristan Thompsonnal:

Amikor elváltam, Robert és én a legjobb barátok lettünk. Egész nap beszélgettünk telefonon, segítettünk egymásnak, és már akkor éreztem, hogy megbántam. Azt éreztem: hűha, mit is gondoltam korábban? Szóval szeretném, hogy Khloe óvatos legyen, amikor meghozza ezeket a döntéseket, mert el kell engednie valakit. 

- nyilatkozta. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek