Starity

Khloe Kardashian azt állítja, hogy már nem vonzódik csalfa exéhez

2023. október 27. 01:01   |   Szerző: Four

A reality-sztár elmondása szerint már nem vonzódik Tristan Thompsonhoz, de együtt lakik vele.

hirdetés

Khloe Kardashian nem kér többet az exéből: a híresség az egyik barátnőjének, Malika Haqq-nak árulta el, hogy a pletykák ellenére már nem vonzódik Tristan Thompsonhoz. 

A reality-sztárnak keserű a közös története a sportolóval: két gyermekük született, a második béranya segítségével jött világra, ám nem sokkal azután, hogy megfogant, kiderült, hogy Thompson megint megcsalta Khloe-t, és a viszonyból gyermeke született (akiről egyébként volt szeretője szerint máig nem hajlandó tudomást venni). 

Khloe azóta saját bevallása szerint szakított a sportolóval és bár nagyon harmonikusan nevelik együtt a két gyereküket, nem akarja visszakapni Tristant. 

Már nem vonzódom Tristanhoz. Tudom, hogy nagyon jóképű, jól néz ki. Egy csodaszép szoborhoz hasonlít, nem vagyok vak. De nem tudok arra gondolni, hogy megcsókoljam. Ez most nincs nálam a pakliban. 

- mondta, és hozzátette, számos alkalommal próbálta megmenteni a családjukat, de Tristan mindig elárulta.

Ha valaki azt tenné a lányommal, amit Tristan tett velem, akkor valószínűleg kasztrálnám az illetőt, mosolyogva. Ez az ügy a legőrültebb dolog volt, és nem csak arra kellett rájönnöm, hogy teherbe ejtett valakit, hanem mindeközben várandós lett a béranyánk. Ezt soha nem gondoltam volna. Aztán eltelt egy egész év, a fiam még nincs egyéves, és látod, mennyi minden változott. 

- jelentette ki.

Dacára Thompson tetteinek, a Kardashian család feje, Kris Jenner úgy tűnik, szeretné, hogy Khloe kibéküljön a sportolóval, sőt, már Kim is Tristan pártját fogja. 

via Entertainment Tonight

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek