Starity

Valószínűleg nem lesz több Legendás állatok-film

2023. október 27. 22:10   |   Szerző: Four

A filmsorozat rendezője szerint hiába volt szó öt produkcióról, egyáltalán nem biztos, hogy leforgatják őket.

hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e újabb Legendás állatok-film. David Yates rendező maga sem tudott egyértelmű választ adni arra, hogy egyáltalán tervben van-e a filmsorozat újabb része, dacára annak, hogy az eddig megjelent három alkotás kasszasiker lett. (2016-ban jelent meg a Legendás állatok és megfigyelésük, 2018-ban a Grindelwald bűntettei, és 2022-ben a Dumbledore titkai.)

A Legendás állatok parkolópályára került. Megcsináltuk a három filmet, az utolsót a járvány alatt, és bár nagyon jó móka volt, elég kemény is. Amikor forgattunk, még vakcina sem volt. Szerencsére senki nem betegedett meg, de nagyon bonyolult protokollt vezettünk be ennek érdekében. Nagyon büszkék vagyunk a filmekre, de most egy kicsit meg kell állnunk és ki kell fújnunk magunkat. 

- nyilatkozta Yates a Total Filmnek. 

A helyzetet bonyolítja, hogy korábban elterjedt a pletyka, mely szerint öt Legendás állatok-filmet terveztek a készítők:

Minket is meglepett az elképzelés, hogy öt film lesz. Jo [J.K. Rowling] spontán említette meg ezt az egyik sajtótájékoztatón. Senki nem mondta nekünk, hogy tényleg öt film lesz. Elköteleztük magunkat az első filmhez... de nem vagyok biztos benne, hogy visszatérünk valaha. De igen, nem beszéltem erről sem Jóval, sem David Heymannel [producer], és a Warner Brothersszel sem. Most szünetet tartunk, ami elég jó érzés. Van időm ilyesmiket csinálni. 

- utalt Yates az általa rendezett A fájdalom ügynökeire, amely már látható is Netflixen Chris Evans és Emily Blunt főszereplésével. 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek