Starity

A sztárok is ajánlják a thai masszázst

2023. október 25. 16:04   |   

Az olyan sztárok, mint amilyen Jennifer Aniston, Kate Hudson vagy Gwyneth Paltrow, sokat tesznek a testi-lelki egészségükért. A férfi hírességek között is bőven akad olyan – például Dwayne Johnson (A Szikla), Chris Hemsworth vagy Mark Wahlberg -, akinek fontos az egészséges életmód. 

hirdetés
A sztárok is ajánlják a thai masszázst

Közülük sokan előszeretettel próbálnak ki nagy múltra visszatekintő, tradicionális keleti technikákat, amik komplex módon támogatják az egészségtudatos életvitelt. Közéjük tartozik a thai masszázs is, ami nemcsak a sztároknak, hanem a hétköznapi embereknek is elérhető.  

Kinek ajánlott a thai masszázs? 

A mai rohanó, egyre inkább teljesítményorientált világban sokan azt érezhetjük, hogy “bedarálnak” minket a hétköznapok. Kimagasló teljesítményt kell nyújtanunk a munkahelyen, ami sok esetben túlórák és extra feladatok felvállalását jelenti, ugyanakkor otthon is maximálisan helyt kell állnunk. Mindezek után már nem igen jut idő a minőségi pihenésre, kikapcsolódásra, ellazulásra. Ebben nagy segítséget tud nyújtani egy 90, 60 vagy 30 perces thai masszázs, aminek során a masszázsterapeuta egy tudatosan felépített thai koreográfiát végez el a testünkön, miközben az energetikai pontjainkat is alaposan átmozgatja.  

Manapság egyre többen dolgoznak home office-ban vagy irodában, ahol idejük nagy részét a számítógép előtt töltik. Aztán munka után hazamennek, ahol szintén íróasztalhoz ülnek, hogy internetezzenek, tanuljanak vagy játszanak. A sok, nem megfelelő testtartásban történő ülésnek azonban hát- és derékfájás lehet az eredménye, amin egy alapos, szakszerű test átmozgatás sokat segíthet.  

Sokan nem is igazán tudják megfogalmazni, hogy mi a bajuk, egyszerűen csak azt érzik, hogy frusztráltak, sokat stresszelnek, szoronganak. A thai masszázst ez esetben is érdemes kipróbálni, hiszen a nyújtó és feszítő gyakorlatok, valamint az akupresszúrás nyomások segítenek visszaállítani a testi-lelki egyensúlyt. 

A thai massage Budapest városában is elérhető 

A thai masszázs szülőhazája Dél-Ázsia, egészen pontosan Thaiföld, de Indonéziában és Indiában is nagy hagyományai vannak ennek a különleges masszázstípusnak. Szerencsére ma már nem kell több ezer kilométert repülünk, ha ki akarjuk élvezni az előnyeit, elég, ha felkeressük a Karma Thai Massage-t és időpontot foglalunk magunknak.  

A thai massage Budapesten három szalonjukban is elérhető, így könnyen előfordulhat, hogy a fővároson belül sem kell sokat utaznunk. Kezdésnek részt vehetünk egy 30-90 perces masszázson, ha pedig hasznosnak érezzük, akkor bérletet is válthatunk. Már egy alkalom után is pozitív változásokat tapasztalhatunk, de tartós eredményt csak úgy érhetünk el, ha rendszeres látogatói leszünk a thai masszázs szalonnak.  

Nem vitás, hogy ha oda szeretnénk figyelni az egészségünkre, akkor akárcsak a kedvenc sztárjainknak, nekünk is tudatosan kell étkeznünk és rendszeresen kell mozognunk. A thai massage Budapesten is elérhető, nem csak Hollywoodban, így mindenképp érdemes nekünk is kipróbálnunk, az ugyanis segít oldani a stresszt, rugalmasabbá teszi az izmainkat és támogatja a testi-lelki egyensúlyunk elérését, megtartását is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek