Starity

Aaron Carter fia bepereli az orvosokat

2023. október 29. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Aaron Carter fia bepereli az orvosokat, mivel úgy véli, hogy meggondolatlanul írták fel a gyógyszereket az apjának.

hirdetés

Aaron Carter tavaly novemberben vesztette az életét egy fulladásos balesetben. Most a fia nevében nyújtottak be egy keresetet az orvosok és a gyógyszertárak ellen, akik a dokumetumok szerint tönkretették Aaron Carter ítélőképességét, ami a halálát okozta

Princeton Lyric Carter, Aaron Carter közel 2 éves fia által indított perben azt állítja, hogy az orvosok Hydrocodont, Oxycodont és Alprazolamot írtak fel orvosi indoklás nélkül, az apja "mentális egészségi és pszichiátriai állapotának ismeretében". A dokumentumok szerint a gyógyszereknek és felírt mennyiségeknek gyanúsnak kellett volna lennie a gyógyszertárosoknak. 

Carter 2022. november 5-én halt meg - a házvezetőnője talált rá holtan a fürdőkádjában. A halál hivatalos oka fulladás, valamint difluoretánt (egy gyúlékony gáz, amelyet gyakran használnak sűrített levegős flakonok hajtógázaként) és alprazolamot (szorongásoldó, nyugtató-altató, izomlazító) találtak a szervezetében. 

Princeton édesanyja, Melanie Martin indította a pert a nevében, amiben nincs meghatározva a követelt kártérítés összege.

via TMZ

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek