Starity

A Bridgerton sztárja elárulta, hogy pszichésen megviselte a sorozat forgatása

2023. október 31. 11:11   |   Szerző: SzilviD

A Bridgerton sztárja, Ruby Barker két idegösszeomlást is elszenvedett a sorozat forgatása közben, és senkitől sem kapott segítséget.

hirdetés
A Bridgerton sztárja elárulta, hogy pszichésen megviselte a sorozat forgatása
Fotó: Netflix / Bridgerton

A Bridgerton sztárja, Ruby Barker kérdőre vonta a Netflixet és a Shondalandet, miután két mentális összeomlást szenvedett el a sorozat forgatása közben. Az Oxfordi Egyetem The LOAF Podcast című szombati adásában adott interjújában Barker azt állította, hogy nem kapott semmilyen támogatást a gyártótól, amikor 2019-ben az első, 2022-ben pedig a második összeomlása volt.

Egyetlen ember sem segített a Netflix, vagy a Shondaland részéről, mióta két idegösszeomlásom volt a sorozatban, még csak kapcsolatba sem léptek velem, vagy akár csak e-mailt küldtek nekem, hogy megkérdezzék, jól vagyok-e, vagy megkérdezzék, hogy hasznát venném-e valamilyen utógondozásnak vagy támogatásnak

- mondta. 

Senki

- emelte ki. 

A brit színésznő elmondta, hogy a karakterét, Marinát érintő történet őt is megviselte, akinek egy szégyenletes terhességet kellett eltitkolnia.

A forgatás alatt egyre rosszabbul éreztem magam. Nagyon gyötrelmes hely volt számomra, mert a karakterem nagyon elszigetelődött, nagyon kiközösített volt, egyedül volt a szörnyű körülmények között.

Elárulta, hogy az első évad forgatása után kórházba került, de a készítők eltitkolták, mert közeledett a premier. Hozzátette, hogy a karrierje miatt is nyomást érzett, ami éppen csak beindult. 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek