Starity

Hamis állítások miatt perelik Abigail Breslint

2023. november 03. 11:11   |   Szerző: SzilviD

A legújabb filmje mögött álló produkciós cégek szerződésszegési pert indítottak Abigail Breslin ellen, azt állítják, hogy az Aaron Eckhart elleni állításai 80 000 dollárba kerültek a projektnek.

hirdetés

Abigail Breslin többféle vádat is megfogalmazott a színésztársáról, Aaron Eckhartról, miközben együtt dolgoztak a Classified című filmen, és most ezek az állítások nyilvánosságra kerültek egy ellene indított per részeként.

A film mögött álló produkciós cégek szerződésszegési pert indítottak Breslin ellen, és azt állítják, hogy az Eckhart elleni vádak 80 000 dollárba kerültek a projektnek.

Az év elején Breslin írt egy levelet a SAG-AFTRA-nak, és azt mondta, hogy fél egyedül maradni Eckhartal.

A forgatás során az egész produkció majdnem leállt, amikor Breslin tájékoztatta a produkciót Eckhart agresszív, megalázó és szakszerűtlen viselkedéséről, amely - állítása szerint - többször is veszélybe sodorta ő

- áll a periratokban.

Breslin több jelenetben sem volt hajlandó egyedül lenni Eckharttal, és a produkciónak költséges alkalmazkodásokat kellett tennie, hogy eleget tegyen Breslin követeléseinek, különben nem folytatta volna a szerződéses kötelezettségeinek teljesítését.

A producerek azt állítják, hogy a forgatáson végzett vizsgálat "nem talált bizonyítékot Breslin vad, hisztérikus és képzelt állításaira Eckhart ellen". A perben azt állítják, hogy a Breslin miatt tett "szükségtelen alkalmazkodás, amelynek állításai valótlanok voltak, több mint 80 000 dollárjába került a produkciónak". Hozzáteszik, hogy a színésznő zsarolja őket azzal, hogy 35 000 dolláros fizetést követel a film megjelenéséhez szükséges papírok aláírásának feltételeként.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek