Starity

Pete Davidson kirúgatta a nézőket az egyik műsoráról

2023. november 06. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Pete Davidson szigorú szabályokat hoz, amikor a fellépéseiről van szó. Ha valaki megszegi még a műsort is megállítja és kitessékeli az illetőt.

hirdetés
Pete Davidson kirúgatta a nézőket az egyik műsoráról
Fotó: Youtube/ Netflix Is A Joke screenshot

Pete Davidson komolyan veszi a műsora szabályait, az egyik például az, hogy nem enged be telefonokat a helyszínre. A humorista csütörtök este (november 2.) a City Wineryben lépett fel, és előadása közepén kiszólt a közönség egyik tagjának, aki filmezni kezdte, majd kikísértette a biztonságiakkal. 

Volt egy pár a jelenlévők között, akik három telefont vittek be a helyszínre, amit megerősítettek, amikor a biztonságiak kikísérték őket, és minden tartalmukat eltávolították

- magyarázta a City Winery képviselője.

Davidson azt mondta a rajongónak, hogy "b*ssza meg", és azt állította, hogy "10 000 dollárt fizet azért, hogy elzárják a [telefonokat]", mielőtt folytatta volna az estjét. A fellépés hátralévő részében nem foglalkozott a megszakítással.

Sajnálatos, hogy mindez megzavarta Pete előadását. A személyzetünk büszke arra, hogy nagyszerű légkört biztosít minden fellépőnknek és a résztvevőknek

- osztotta meg a továbbiakban a képviselő.

A műsora alatt a személyes életével kapcsolatos problémákról beszélt, a függőséggel való küzdelmétől kezdve egészen addig, hogy megpróbálta összehozni anyukáját, Amyt egy kedves "udvarlóval".

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek