Starity

Ryan Gosling imádnivalóan reagált, amikor először látta magát Kenként

2023. november 06. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Greta Gerwig rendező mesélt arról a pillanatról, amikor Ryan Gosling először nézett vissza néhány jelenetet a sikerfilmből.

hirdetés

Ryan Gosling játszotta el Kent a Barbie-flmben. Bár eleinte sokan kritizálták a színészválasztást, de végül nagyon pozitív kritikákat kapott. Sőt, úgy tűnik, még ő maga is megdöbbent az alakításán.

A film rendezője, Greta Gerwig elárulta, hogy a kanadai színész hogyan reagált, amikor először visszanézett néhány jelenetet. A Variety Awards Circuit podcastjének nyilatkozva azt mondta, hogy Gosling "valóban átalakult", hogy Ken legyen.

Azt hiszem, ez igaz Margot-ra [Robbie-ra, aki Barbie-t játszotta] és Ryanre is - közösen csúsztunk bele ebbe az alternatív univerzumba.

Elárulta, hogy Gosling úgy nézett ki, mint aki arra gondol, hogy 'Nem hiszem el, hogy ezt csináltam!'.

A rendező arról is beszélt, hogy a forgatókönyvet már úgy írta, hogy Goslingra gondolt, mielőtt még megkeresték volna, hogy vegyen részt a filmben.

Mindig is tudtam, hogy színészként nagyon vicces, de ami színészként vicces benne, az mindig abból fakad, ami nagyszerű drámai színésszé teszi - vagyis hogy mindent hihetetlenül komolyan vesz.

via Huff Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek