Starity

Keke Palmer távoltartási végzést kért egykori párja ellen

2023. november 10. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Keke Palmer távoltartási végzést kért Darius Jackson ellen, a fiuk kizárólagos felügyeleti jogát is szeretné megszerezni bántalmazásra hivatkozva.

hirdetés

Keke Palmer szakított Darius Jacksonnal, az elmondása szerint kapcsolatuknak "elsősorban az őt ért fizikai és érzelmi bántalmazás miatt" lett vége. A 30 éves színésznő távoltartási végzést kért exe ellen, és a bíróságtól kéri a nyolc hónapos kisfiuk, Leo kizárólagos felügyeleti jogát is.

A bírósági papírok tartalmaznak néhány nagyon felkavaró állítást a bántalmazásokról. A beadványt négy hónappal azután adta be, hogy a férfi nyilvánosan megszégyenítette egy ruha miatt, amit egy Usher-koncerten viselt Las Vegasban.

A Us Weekly beszámolója szerint Palmer azzal vádolja Jacksont, hogy az elmúlt két évben többször is bántalmazta őt. Számos alkalommal alkalmazott fizikai erőszakot, többek között

tönkretette a személyes tulajdonom, beleértve a naplóimat és a dioptriás szemüvegeket, kidobta a holmimat az utcára, eldobta a kocsikulcsomat, hogy ne tudjak elhajtani, megütött a fiunk előtt, trágárságokat mondott rólam a fiunknak, azzal fenyegetőzött, hogy megöli magát egy fegyverrel, ha elhagyom őt, zaklatott, és egyéb fizikai és érzelmi bántalmazást követett el.

Palmer azt állítja, hogy a férfi behatolt az otthonába a beleegyezése nélkül. Megfenyegette őt, a nyaka felé nyúlt, megütötte, a kanapéra dobta és ellopta a telefonomját. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek