Starity

Musical lett a Pókemberből

2010. december 14. 12:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pókember-sztoriból musical lett. A sikersztorit a Broadwayen mutatták be először.

hirdetés
Musical lett a Pókemberből

Musicalt készítettek a Pókember-sztoriból. A képregényből később filmmé avanzsált produkciót a Broadwayen mutatták be a nagyérdeműnek.

A dalokban a U2 frontembere, Bono is közreműködött, Peter Parker karakterét Reeve Carney formálja meg.

A költségvetés minden eddigi rekordot túlszárnyalt (eddig a Shrek tartotta a csúcsot 23 millió dollárral), hiszen több mint 65 millióból jött ki a költségvetés.

A darabot november végén mutatták be, ám a Spider-Man: Turn Off The Darkra keresztelt produkció nem váltotta be a hozzá fűződő reményeket. Már a próbák sem zajlottak zökkenőmentesen, ugyanis a rendezőnek gondjai akadtak a technikával, különösen az egyes jelenetek közötti áttűnések és a hatalmas díszlet mozgatásával. A színészeknek és táncosoknak az akrobatikus jelenetekkel gyűlt meg a bajuk, egy Kevin Aubin nevű szereplő mindkét csuklóját eltörte az egyik próba alatt.


Kép: Index.hu

A darabban feltűnik egy eddig ismeretlen karakter, Arachne, akit egy görög isten változatott pókká, és a jövőben Pókember ellensége lesz.

A bemutató sem zajlott zökkenőmentesen, a darab félórás késéssel kezdődött, a beígért díszletek és különleges effektusok közül néhány hiányzott. Az egyik előadást Adam Lambert is megnézte.

2011. január 11-jétől láthatja a közönség a darabot New Yorkban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek