Starity

Véget ér Az ifjú Sheldon című sorozat

2023. november 15. 08:08   |   Szerző: SzilviD

A CBS bejelentette, hogy a Young Sheldon, vagyis magyarul Az ifjú Sheldon 2024-ben, hét évad után véget ér.

hirdetés
Véget ér Az ifjú Sheldon című sorozat
Fotó: CBS / Az ifjú Sheldon

A CBS bejelentette, hogy Az ifjú Sheldon 2024-ben véget ér. A közelgő hetedik évad lesz a műsor utolsó évada – közölte a hálózat november 14-én, csütörtökön. 

Az ifjú Sheldon a nagy sikerű Agymenők című sorozat előzménye, de nem kell teljesen elbúcsúzni az Agymenők világától, mert a népszerű show egy másik spin-offja jelenleg készül is a Max streaming szolgáltatásban. Igaz, azt nem tudni, hogy pontosan miről fog szólni, de megígérték, hogy a régi karakterek is feltűnnek majd benne. 

Az ifjú Sheldon utolsó évadának premierje 2024. február 15-én lesz, és 2024. május 16-án ér véget. Az utolsó évad 14 epizódból áll majd, köztük egy egyórás évadzáróval.

Az egyik legnagyobb vígjáték előzményeként Az ifjú Sheldon bebizonyította, hogy a villám kétszer is lecsap. Egy figyelemre méltó szereplőgárdával tűnt ki, amely az első pillanattól fogva egy családnak érezte magát, amikor megláttuk őket a képernyőn. Egyedi, szívhez szóló történetekkel keltette életre a karaktereket, amelyek a kezdetektől fogva vonzották a közönséget. Őszinte köszönetünket fejezzük ki Chuck Lorre, Steve Molaro és Steve Holland executive producereknek, valamint a teljes író- és producercsapatnak a hat csodálatos évadért. Kíváncsian várjuk az utolsó évad kibontakozását, és az eddigi legjobb epizódokat adjuk át, hogy rajongóik élvezhessék

– mondta Amy Reisenbach, a CBS Entertainment elnöke.

Csodálatos élmény volt elmondani Sheldon Cooper eredetét, és kiterjeszteni a történetet az egész Cooper családra. Hálásak vagyunk rajongóinknak, hogy az elmúlt hat évadban felkarolták a Cooperek e fejezetét, és az egész ifjú Sheldon család nevében izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk veletek ezt az utolsó szezont

- mondták az executive producerek, Chuck Lorre, Steve Molaro és Steve Holland.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek