Starity

A megfelelően működő hangtechnika a sikeres rendezvények lelke

2023. november 19. 14:02   |   

Esküvő, céges rendezvény vagy egy igazi zenés-táncos buli? Megfelelő minőségű hangtechnika nélkül kudarcra van ítélve. Ma már komoly szakértelmet igényel az ilyen események hangosítása, ezért nem érdemes másra, csak igazán hozzáértőkre bízni.

hirdetés
A megfelelően működő hangtechnika a sikeres rendezvények lelke

Vásárlás vagy bérlés?

Ha nem kifejezetten rendezvényszervező vállalkozásunk van, akkor valószínűleg ilyen jellegű eseményeket csak alkalomszerűen kívánunk megrendezni. Ebben az esetben a drága hangtechnikai felszerelés megvásárlása nem térülne meg pénzügyileg soha. Ráadásul ebben az esetben az értékes eszközök megfelelő tárolásáról és őrzéséről is gondoskodni kell, ami további költségekkel járhat. Ennél sokkal jobb megoldás a hangtechnika bérlés, amihez a Wuffsound csapata minden szükséges eszközt biztosítani tud. 

A hangtechnika megtervezése során felmérésre kerül a tervezett rendezvény nagysága, például hogy hány fő vesz majd rajta részt, milyen tulajdonságokkal rendelkezik a kiválasztott rendezvényhelyszín. Ennek alapján lehet költséghatékonyan összeállítani azt a beüzemelendő felszerelést, ami majd leszállításra kerül. 

Így a megrendelőnek azért sem kell aggódnia, hogy az éppen nem használt eszközök sorsa mi legyen az esemény lebonyolítása után. A Wuffsound rendezvénytechnika bérlése során a hangtechnika mellett egyéb kiegészítő szolgáltatások biztosítják a sikeres lebonyolítást. A cég elsőrendű küldetése a tökéletes hangzás elérése minden megrendelő számára. 

Eltérő rendezvények különböző hangtechnikai felszerelést igényelnek

A rendezvény nagyságán kívül, annak jellege is meghatározza, hogy pontosan milyen hangtechnikai szettet kell összeállítani. Céges rendezvényeken és esküvőkön, annak méretének függvényében kisebb teljesítményű eszközök kerülnek üzembe helyezésre. A nagyobb zenés bulikon akár 500 wattos teljesítmény mellett is kitűnő hangzást élvezhetnek az eseményen résztvevők. Ennek elérését a 800 és 300 wattos hangfalak és a 18 colos mélyládák biztosítják. Kiegészítésként pedig adóvevős mikrofon, illetve mikroport is beüzemelésre kerülhet.

Nem csak hangtechnika

A hangtechnikai felszerelés mellett a Wuffsound rendezvénytechnika magas minőségű fénytechnikai eszközökkel, DJ bérlési lehetőséggel, táncos bemutatókkal és tánc tanulási lehetőséggel egy olyan komplex szolgáltatáscsomagot állított össze, amelynek igénybevételével sikerre vihető bármilyen rendezvény. 

A tervezéskor megtartott konzultáció segítségével, legyen a tervezett esemény egy privát esküvő vagy egy céges rendezvény, egy olyan optimális hang- és fénytechnikai szett kerül összeállításra, amely egyaránt figyelembe veszi a megrendelő igényeit és a pénzügyi lehetőségeit is. A megrendelt eszközöket profi módon, határidőben és problémák nélkül szállítják le, így a szervezőknek ezzel egyáltalán nem kell foglalkozniuk. A cél az esemény gördülékeny lebonyolítása, kiváló hangzás mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek