Starity

Adjunk egyedi, dizájnos ajándékot - válasszuk a tükörgravírozást!

2023. november 19. 14:02   |   

Az ember szeretteinek mindig alaposan megválasztja, mit ad ajándékba, de sokszor érezheti úgy, hogy elfogytak az ötletei. A tükörgravírozás egy olyan egyedi megoldás, amelyhez hasonlót biztos, hogy nem kaptak még a rokonok, barátok.

hirdetés
Adjunk egyedi, dizájnos ajándékot - válasszuk a tükörgravírozást!

Tükörre mindenkinek szüksége van, ugye? De hogy ne a barkácsboltban beszerzett, snassz, dísztelen tárgyat kelljen a falra helyeznie, hanem a lakás vagy helyiség ékévé emelkedhessen a tárgy, arra a gravírozás a válasz. Az Ajándékbázisnál elérhető tükör gravírozás sokféle megoldást nyújt, a letisztult órától a tulajdonos nevének betűin át a világító tükörboxig.

Miért pont a tükörgravírozás?

A tükör hasznos és stílusos kiegészítője bármely lakásnak, hiszen nemcsak a sminket, frizurát, külsőt ellenőrizheti benne az ember, hanem egy jól megválasztott darab feldobja, tágítja is a teret. Ha pedig még gravíroztatva is van, igazán egyedi ajándék válhat belőle, hiszen a gravírozás személyessé, egyedivé teszi a tárgyat. 

Családi idézetek, monogramok, fontos dátumok, egyedi minták kerülhetnek a tükörre ilyen módon, emlékeket csalogathat elő, bármikor ránéz a tulajdonosa, megmosolyogtat és nosztalgiával tölt el.

Valamint becsempészhető a lakásba a legújabb divat és lakberendezési trend anélkül, hogy vagyonokat kellene rá költeni, ilyen például a világító tükörbox, mely a hálószoba egyik központi dekorációja lehet.

Milyen alkalomra?

Kortól és nemtől függetlenül menő ajándék lehet a gravírozott tükör, az alábbiakban összeszedtünk pár alkalmat, amikor jó ötlet lehet ezzel meglepni az ünnepeltet.

  • 18. születésnapra jól mutat a születési évvel ellátott tükör,

  • Évfordulóra értelemszerűen a kapcsolat kezdetének dátumát érdemes felvésetni,

  • Ballagásra egy kedves idézettel gravíroztathatjuk a tükröt vagy a tükrös órát,

  • Nyugdíjba vonulás tiszteletére, rajta a munkahely nevével és az ott töltött évek számával,

  • Házassági évfordulóra az esküvő napját szokták a tükörre gravíroztatni,

  • Lakásavatóra egy dizájnos, több szögletű tükör mehet, amit kirakhatnak a hálóba, a fürdőbe vagy a nappaliba is az újdonsült lakástulajdonosok,

  • Osztálytalálkozóra az osztályfőnöknek az elmúlt négy/nyolc év örömére,

  • Esküvőre is adhatunk gravírozott tükröt a pár nevével ellátva.

Erre is érdemes figyelni

Mivel lakberendezési tárgyról van szó, ha van lehetőség, jó ötlet megfigyelni, hogy illeni fog-e az ajándékozott otthonába a gravírozott tükör, tükrös óra vagy más kiegészítő. Jól csomagoljuk be a tükröt, mielőtt átadnánk, főleg ha nem otthon történik az ajándékozás. Nem hiányzik, hogy baja legyen, megkarcolódjon, míg felkerül a végleges helyére.

Olyan cégtől érdemes választani terméket, amelynek az értékeléseit, a korábbi vásárlók véleményét el lehet olvasni a honlapjukon. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek