Starity

Taylor Swift új szerelme így reagált arra, hogy előkerültek a régi, kínos posztjai

2023. november 22. 23:11   |   Szerző: Four

A sportoló évekkel ezelőtt jópár megkérdőjelezhető megjegyzést tett Twitteren.

hirdetés

Az internet nem felejt, még Travis Kelce esetében sem, akinek mint ahogy az ilyenkor lenni szokott, előkerültek a 2009 és 2011 között posztolt tweetjei. 

A sportoló leginkább hétköznapi apróságokról osztotta meg a gondolatait, mint például, hogy megetetett egy mókust, vagy hogy tanulnia kell egy-egy vizsgára. A posztjai leginkább megmosolyogtatták a rajongóit, mondván, milyen nagyszerű, hogy az akkori korszellem ellenére ennyire kevéssé problematikus gondolatai voltak. Sőt, egyesek szerint Taylor Swift "még jobban beleszeretett Kelce-be" az ártatlan posztjait olvasva. 

A híresség most a testvérével közös podcastjében reagált ezekre a régi tweetekre: nem győzte hangsúlyozni, hogy a Twitter akkoriban "a naplójaként" funkcionált, és ma már ostobaságnak tartja a kijelentéseit.

A legviccesebb az, hogy akkoriban senki sem követett. 

- jelentette ki, és hozzátette, azóta próbálja kiirtani ezeket a régi tweeteket, amióta profi sportolói karrierbe kezdett. 

De természetesen előkerültek, és most mindenki 2011-ben lubickol. Micsoda év volt... Mi a fenét csináltam ezeknél a tweeteknél? 

- nevetett. 

Arra azonban már nem tért ki, hogy nem csak a fent említett aranyos megjegyzések és kicsit gyenge helyesírás jellemezték akkoriban: számos megkérdőjelezhető posztja volt leginkább a női nem megjelenésével kapcsolatban. 

"Férfiként azt kell mondjam, valami nem oké veled, ha olyan lányokat választasz, akik nehezebben nálad."

- írta egy 13 évvel ezelőtti tweetben. 

"Szerintem ha szurkolólány akarsz lenni, akkor át kell menned a szépségteszten... túl sok csúnya szurkolólány van"

- elmélkedett ugyanabban az évben, illetve volt egy olyan posztja is, amelyben azt nehezményezte, hogy vannak lányok, akik "nem takarják el a hájas hátukat". 

Swift szemfüles rajongóinak feltehetően eddig nem tűntek fel ezek a szabadszájú megjegyzések, Kelce pedig valószínűleg mindent elkövet annak érdekében, hogy az 20-21 éves korában tett kirohanásait eltüntesse az internetről. 

via Page Six & Daily Beast

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek