Starity

Mivel kombináld az oversize pólókat és pulóvereket az őszi streetwear szettekben?

2023. november 23. 11:11   |   

A kifogástalan szabású, igényes darabok még mindig a sikket és a prémium minőséget jelentik. Tagadhatatlan ugyanis, hogy a mai trend a kissé kevésbé testhezálló fazonok előtt tiszteleg. Hogy miért? A túlméretezett szabású darabok sok mindennel kombinálhatóak és mindenekelőtt kényelmet nyújtanak. Nézd meg, mivel viselj a kedvenc brandjeid túlméretezett pólóit és pulóvereit!

hirdetés
Mivel kombináld az oversize pólókat és pulóvereket az őszi streetwear szettekben?

Oversize pólók és pulóverek – miért imádjuk őket?

A túlméretezett pólók, kabátok és oversize pulcsik évről évre egyre trendibbek, és meghódítják a nagy divatfővárosok utcáit. A trendek jellemzője, hogy változékonyak. Az oversize ruhák azonban még soha nem örvendtek akkora népszerűségnek és mainstream elismerésnek, mint most. A divat mindig az elmúlt évtizedek esztétikájában keresi az inspirációt. Az egyik legfontosabb manapság továbbra is a ’80-as évek végének és az ’90-es évek elejének hip-hop sztárjai stílusa – akik számára a bő szárú nadrágok, pulóverek és oversize pólók minden szett alapjaként szolgáltak.

Az egyszerű és túlméretezett forma a minimalizmusra is utal, ami az utóbbi évek egyik fő esztétikája volt. Röviden: az egyszerű, oversize „cosy look” most az „it look”-nak számít, amit a divatrajongók és a meggyőződéses streetwear-szerelmesek egyaránt választanak.

Játék az arányokkal – mivel kombináld a hoodie-ket és oversize fazonú pólókat?

Az oversize világába újonnan érkezőknek van egy pro tippünk: válassz egy túlméretezett felsőt vagy alsót. Ez egy jó választás kezdetnek – bár a túlméretezett total lookokból sincs hiány a trendekben. Kísérletezz, és ne feledd, hogy az enyhe túlméretezés karakteres nemtörődömséget kölcsönöz az egész outfitnek. Vedd lazán. Nem kell mindennek testhezállónak lennie!

Kezdj egy megbízható pulcsival. A Jordannek és a Nike-nak jó néhány olyan modellje van, amit egy-két számmal nagyobb méretben is beújíthatsz, és még mindig jól fogsz kinézni benne. Még ha az oversize fazonú pulóverek nem is a kedvenceid, viszonylag egyszerű lesz szetteket összerakni velük. A kulcs az, hogy a túlméretezett ruhákat úgy viseld, hogy jól érezd magad. Amikor oversize outfitet állítasz össze, az egyes darabok ne legyenek túl testhezállóak. Ezért olyan méretű modellt válassz, ami nem nyom el a felesleges anyaggal.

Ne feledd az egyszerűségről sem. Az oversize fazon és feltűnő színállás vagy óriási print vonzza a tekinteteket. A monokróm egy biztonságos választás. A Nike Tech Fleece szériából származó, geometrikus varrással díszített pulóverek, az egyszínű túlméretezett pólók és a kis Jumpman sziluettel szignózott Jordan pulóverek is remekül helytállnak.

Oversize outfitek: Nike pulóverek, amikben nem fogsz „eltűnni”

Egy klasszikus kapucnis pulóver vagy póló sok mindennel kombinálható, mivel abszolút mindenhez passzol. A jól szabott kapucnis pulóverek választékát kínáló brand változatlanul a Nike. A Sportwear Club Fleece széria kapucnis pulóvere a keresés remek kiindulópontja lehet. A klasszikus szabású, kapucnival és zsebbel rendelkező modell számos színverzióban kapható: a feketétől az energikus rózsaszínig, a sárgáig vagy a frissítő zöldig. Ezek a basic Nike kapucnis pulóverek, amiket férfiak és nők egyaránt választhatnak. A vékonyabb testalkatúak számára az oversize modell jó kiválasztása a torz arányok miatt kissé nehezebb lehet. A nők számára amit a nyaknál lévő finom pipa-logóval díszített Nike Women's Phoenix Oversized Hoodie széria remek választás.

A klasszikusokért menj a… klasszikusokhoz – ebben az esetben olyan márkákhoz, mint a Nike. Az amerikai márka pulóvereinek választékát a JD Sports-nál találod. Rakj velük össze egy oversize outfitet. Már 15.000 Ft-tól a szállítás ingyenes. Jól hangzik? Akkor nézd meg a legújabb modelleket, és ne feledd – az JD hírlevéllel további 10% kedvezményt kaphatsz a vásárlásodra!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek