Starity

Megvannak a Golden Globe-díj jelöltjei

2010. december 14. 16:04   |   Szerző: lolagirl5

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma hozták nyilvánosságra a 68. Golden Globe-díj-átadó jelöltjeit. A jelöltek között megtalálható az Eredet, a Black Swan, Az utazó, a Social Network – A közösségi háló és A király beszéde is.

hirdetés
Megvannak a Golden Globe-díj jelöltjei

Ma hirdették ki a 68. Golden Globe-díj jelöltjeit, melyeket Josh Duhamel, Katie Holmes és Blair Underwood jelentettek be. A legtöbb jelölést A király beszéde című film kapta, amely 7 kategóriában is esélyes a díjra. 6 jelöléssel a második David Fincher Social Network – A közösségi háló című alkotása.

Az év talán legjobb filmjének kikiáltott Eredet 4 jelölést szerzett: Legjobb film (dráma), Legjobb rendező, Legjobb forgatókönyv és a Legjobb filmzene; míg a Black Swan és Az utazó 3-3 jelölést zsebelt be. Az utóbbinak férfi és női főszereplője is esélyes a Legjobb férfi/női alakítás (komédia/vígjáték) kategóriában. Johnny Depp pedig, aki a film férfifőszerepét játssza, az Alice Csodaországban című filmjében nyújtott alakításával is versenybe száll ugyanebban a kategóriában.

Az összes jelölt listája ide kattintva tekinthető meg.

2011. január 16-án, vasárnap pedig az is kiderül, hogy mely filmeknek sikerül a jelölést Arany Glóbusz-díjra váltaniuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek