Starity

A tél kedvence lett a mézszőke: Selena Gomez, Beyoncé és Rihanna is ezt a hajszínt imádja

2023. november 29. 04:04   |   Szerző: Four

A sötétszőke egy új árnyalata ezúttal a sztárok kedvence, nézd meg, milyen frizurával viselik!

hirdetés

Rövid időn belül több híresség is drasztikusan megváltoztatta a hajszínét, köztük például Rihanna és Selena Gomez is, ráadásul mindketten az idei tél kedvenc árnyalatát, a mézszőkét választották. 

A WhoWhatWear szerint nem véletlen ez az új trend a sztárok körében, amelyet Beyoncé kedvenc fodrásza, Rita Hazan csak "chantilly"-nek, azaz krémes mézszőkének nevez. 

Habár az énekesnőt karrierje során végigkísérte jellegzetesen világos haja, Hazan idén valami kontrasztosabbat szeretett volna Bey frizuráját illetően:

Ez egy krémes, szőke árnyalat egy kis melegséggel, majdhogynem vajkrémszerű. A Renaissance koncertturné véget ért, és most szüksége volt egy meleg, neutrális hajszínre. 

- árulta el Hazan. 

Gomezt Párizsban kapták lencsevégre a napokban, az említett szőke melírral a hajában, amely a híresség részéről ismét egy újdonság, az utóbbi időben ugyanis leginkább állig érő, csokoládébarna frizurával jelent meg nyilvánosság előtt. 

Rihanna pedig november elején váltott erre a hajszínre, amely sminkese, Priscilla Ono szerint egyáltalán nem meglepő, ugyanis az énekesnőt ebből a szempontból egyáltalán nem változtatta meg az anyaság, és továbbra is imád kísérletezni a megjelenésével. 

Selena Gomez

 

 

 

Rihanna

 

 

 

Beyoncé

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek