Starity

Az Ahsoka alkotója elmagyarázza, miért hozta vissza Anakin Skywalkert

2023. november 30. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Hayden Christensent több mint 20 éve választották ki Anakin Skywalker szerepére. A Star Wars úgy tűnik, soha nem fogja őt elengedni, most az Ashoka sorozatban tért vissza.

hirdetés
Az Ahsoka alkotója elmagyarázza, miért hozta vissza Anakin Skywalkert
Fotó: Ashoka c. sorozat

Hayden Christensen idén is visszatért, mint Anakin Skywalker a Star Wars-univerzumba az Ashoka sorozatnak köszönhetően. Ahsoka eredetileg Anakin Jedi padawanja volt, és a kettejük története A klónok háborúja animációs sorozatban bontakozott ki. Az egykori mester és tanítvány a Disney+ sorozatában ismét találkozott, és eljött az ideje az utolsó leckének.

A sorozat készítője, Dave Filoni nagy rajongója Christensennek, így nagyon örült, hogy volt lehetősége visszahozni Anakint. 

Egyszerűen őrültek a fénykard-készségei. Úgy értem, ő a Kiválasztott. Kétségkívül

– mondta Filoni Christensenről.

Elárulta, hogy évek óta szeretett volna együtt dolgozni Anakin színészével, amióta találkoztak a színfalak mögött egy múltbeli Star Wars-ünnepségen, és azonnal megtalálták a közös hangot.

A sorozatban Christensennek el kellett játszania Anakin minden változatát – a makacs fiatal Jeditől a brutális Sith nagyúron át a harcosig, aki feláldozta magát Luke megmentéséért. Filoni tudta, hogy vissza akarja hozni Anakint egy beszélgetésre Ahsokával, és ez körülbelül az évad felénél történik meg, amikor Ahsoka közel kerül a halálhoz, és felébred az éteri Erő dimenziójában, amelyet „Világok Világaként” ismernek.

Megbeszéltük, hogy ez a történet nem igazán Anakinról szól, de fontos, hogy lássuk, hogyan látja Ahsoka Anakint. Ez az ő megélt tapasztalata. Anakin történetét már elmesélték, és George sagája befejeződött. De fontos a számára, mert a mentora

- magyarázta Filoni. 

via Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek