Starity

Paris Hilton elismerte, hogy egy hónapig nem cserélte a fia pelenkáját

2023. december 05. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Paris Hilton elismerte, hogy egy hónapig nem volt hajlandó lecserélni Phoenix fia pelenkáját.

hirdetés

Paris Hilton nemrégiben kénytelen volt első alkalommal pelenkát cserélni. Mindez a fia, Phoenix születése után egy hónappal történt. A testvére, Nicky Hilton segítségével igyekezett elsajátítani ezt az alapvető, de sokszor meglepően bonyolult feladatot. Az eset a Paris in Love második évadának egyik epizódjában került adásba.

A kamerák előtt nyíltan bevallotta, hogy bár eredetileg születésnapján nem tervezte ezt a tevékenységet, mégis megtette az újszülött kedvéért. Nicky, aki segített a pelenka cseréjében, bátorította az újdonsült anyukát, miközben elmagyarázta a pelenka helyes felhelyezésének fortélyait. A felvételekből kiderült, hogy Parist megijesztette az új szerep, de a testvére biztatta, bár elismerte, hogy az anyaság nem mindig csupa rózsaszín, néha „be kell piszkolnod a kezeidet”.

A pelenkázás azonban sokakat felháborított a közösségi médiában és kritizálták azt a tényt, hogy Paris csak egy hónappal azután cserélt először pelenkát, hogy Phoenix megszületett, a nem túl kellemes folyamatot pedig a bébiszitterekre hagyta. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek