Starity

Sztárnak érezheted magad az autódban

2023. december 08. 19:07   |   

Az autóban való utazás, különösen ha egy exkluzív és stílusos járműről van szó, mindig is egyfajta különleges érzést keltett. Amikor egy Volvo EX30 volánja mögé ülsz, az jóval több, mint csupán egy közlekedési eszköz használata - ez egy stílusos utazás, ami olyan érzést kelthet, mintha te lennél a főszereplő egy hollywoodi filmben.

hirdetés
Sztárnak érezheted magad az autódban

Az EX30 tulajdonosok kiváltságos helyzetben vannak, hiszen a Volvo elektromos modellje nem csak környezetbarát, hanem stílusos és kényelmes is. Nézzük, miben kiemelkedő ez a modell!

Környezetbarát

Az EX30 elektromos hajtású, így a tulajdonosok nem csak pénzt takaríthatnak meg az üzemanyag költségeken, de a fenntartható közlekedésért is tesznek. Az autó megépítésénél is fontos szempont volt a fenntartható alapanyagok használata. A felhasznált alumínium mintegy 25 százaléka, míg az acél és a műanyagok 17 százaléka újrahasznosított. A belső anyagoknál a dekorációs elemek mintegy 30 százaléka újrahasznosított műanyagból vagy újrahasznosított és megújuló anyagok felhasználásával készült.

Stílusos

Az EX30 modern és elegáns megjelenése biztosan felkelti a figyelmet az utakon, de vonzza a tekintetet bármely Volvo márkakereskedés kiállítóterében is. A márka híres a minőségi és stílusos autóiról, és az EX30 sem kivétel. Az autó kifinomult vonalai és a Volvo jellegzetes dizájnja biztosan elnyeri a tetszésedet. Ráadásul külső színnek választhatsz a visszafogottabb kristályfehér, ködszürke metál, felhőkék, onyx fekete vagy éppen a bevállalósabb moha sárga között, de a belsőnél is négy lehetőséget kínál a gyártó.

Kényelmes

Az EX30 belső tere kényelmes és tágas, így hosszabb távon is komfortos benne utazni. Ehhez pedig nem csak azok a funkciók járulnak hozzá, mint az ülésfűtés, a navigációs rendszer, a 12,3”-os kijelző vagy a parkoló asszisztens, de a hangulatunkhoz passzoló világítás- és hangtémákat is választhatunk. Ráadásul az akár 480 km-es hatótáv megkönnyíti az utazás tervezését.

Kimondhatjuk, hogy egy EX30 tulajdonosaként egy környezetbarát, stílusos, kényelmes és praktikus autót vezethetsz, amely biztosan felkelti a figyelmet az utakon. Nem véletlen, hogy ebben az autóban ülve te is sztárnak érezheted magad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek