Starity

Emma Stone: „Szürreális, hogy jelöltek”

2010. december 15. 14:02   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emma Stone eddig alacsony költségvetésű filmekben szerepelt, ám úgy tűnik, a siker most beérett.

hirdetés
Emma Stone: „Szürreális, hogy jelöltek”

Tegnap hirdették ki a 2011-es Golden Globe-jelölteket, ami meglepetésekben bővelkedett.

Emma Stone eddig alacsony költségvetésű filmekben szerepelt, szerepei sem voltak kimagaslóak, most viszont úgy tűnik, a kemény munka meghozta gyümölcsét.

A 22 éves színésznő élete során mindössze egy díjat nyert a tavalyelőtti Young Hollywood Awardson, ám úgy tűnik, karrierje szélsebességgel ível felfele, ugyanis Golden Globe-díjra jelölték a Legjobb női alakítás – vígjáték kategóriában a Könnyű nőcskében nyújtott alakításáért.

A lányt Angelina Jolie mellett jelölték, aki a People-nek elárulta, még most sem hiszi el, ami történt: „Hogy őszinte legyek, számomra szürreális az egész. Nem tudom, mit fogok csinálni, ha személyesen találkozni fogok [Angelinával]. Mindig kiborulok, ha valakit személyesen látok.

Vajon mit gondol arról, hogy versenybe szállhat a szoborért?

Ez őrület! Mindig jól jön az elismerés. Meglepődtem, hogy »Ó Istenem!« Anyu és apu is felhívott, és mondták, hogy büszkék rám. Ez a legjobb érzés.

Emma életében ezzel nincs megállás, az új Pókembert már elkezdték forgatni Andrew Garfield főszereplésével. A színésznő Gwen Stacyt alakítja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek