Starity

A korona: itt a pillanat, amikor Vilmos herceg kinézte magának Kate Middletont

2023. december 13. 22:10   |   Szerző: Four

Az utolsó évad egyik jelenetében az látható, ahogy Vilmos herceg belezúg Katalin hercegnébe.

hirdetés

A korona készítői különleges részlettel kedveskedtek a fanoknak a holnap érkező záróepizódokig: a produkció újraalkotta azt a pillanatot, amikor Vilmos herceg tekintete megakad Kate Middeltonon. 

Kate - aki Vilmos herceggel együtt szintén a skóciai St. Andrews-i Egyetemre járt - 2002-ben egy jótékonysági divatbemutatón vonult végig a kifutón egy barátnője, Charlotte Todd kreációjában. A ruha átlátszó anyagból készült, és Middleton mindössze fekete fehérneműt viselt alatta. Nem meglepő, hogy a herceg állítólag azonnal odafordult az egyik barátjához, és kijelentette: "Hűha!", amikor meglátta a lányt. Todd egyébként 30 fontból készítette a merész ruhát, amely 2011-ben egy aukción 80 ezer fontért kapott új gazdát. 

Sokan mondják, hogy a divatbemutatón kezdődött a románcuk, tehát egy aprócska részem mindig is része lesz a brit királyi család történelmének. 

- mesélte később Todd a People magazinnak. 

A koronában Meg Bellamy alakítja Kate-et, Vilmos herceget pedig Ed McVey. 

Azt hiszem, az elején egy kicsit ideges voltam, de azért, mert most először úgy éreztem, újraélek egy kulcsfontosságú eseményt, amit láttam a hírekben. De a forgatás napján teljesen más volt, csodás volt. Erick Richter Strand [a rendező] azonnal megnyugtatott, Polly Bennett volt a koreográfus, aki nagyon belelkesített, Ed pedig szintén szurkolt. Felszabadító érzés volt, és nagyon jót tett az önértékelésemnek! Nagyon jól éreztem magam. 

- mesélte Meg. 

A korona utolsó évadának második fele december 14-én érkezik Netflixre, ide kattintva látható az előzetese. 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek